Pentru firma BOMA Prefabricate, satisfacția clienților este o prioritate și de aceea dorim să aflăm părerea dumneavoastră în legătură cu produsele și serviciile pe care le oferim. Răspunsul dvs. sincer la întrebarile de mai jos ne ajută să ne îmbunătățim continuu. Știm că dincolo de calitatea tuburilor de beton, a timpanelor, a elementelor de cămin, a capacelor de canalizare și a altor prefabricate de beton pentru infrastructură, relația cu producătorul de astfel de materiale este foarte importantă.

 

Chestionarul poate fi completat pe linkul următor. Timpul de completare a chestionarului este de aproximativ 2 minute, însă beneficiile aduse colaborării noastre este cu un impact pe termen lung.

 

Așa cum știți, BOMA Prefabricate oferă atât prefabricate de beton pentru infrastructură, cât și logistica necesară transportului lor. Gama extinsă de produse BOMA Prefabricate vă oferă opțiuni pentru orice proiect de infrastructură din beton. Fie că sunteți în căutare de tuburi cu mufă sau tuburi cu talpă, fie că aveți nevoie de elemente pentru cămine sau prefabricate pentru infrastructură rutieră, avem soluții pentru dumneavoastră.

 

Informaţiile furnizate de dvs. vor fi tratate cu strictă confidenţialitate, chestionarele completate urmând a fi colectate şi analizate direct de managementul BOMA Prefabricate. Acestea nu vor fi comunicate punctual funcţiilor implicate şi nu vor afecta relaţia dvs cu BOMA Prefabricate.

Vă mulțumim anticipat pentru amabilitatea dvs. și pentru timpul pe care ni-l acordați in completarea acestui chestionar!

boma prefabricate cover chestionar