PRODUSE BOMA PREFABRICATE

Deoarece produsele BOMA Prefabricate sunt realizate în medii cu control ridicat, în conformitate cu standarde rigide de producție și specificații de testare, ele ating niveluri de performanță constante. Procesul de producție al tuburilor include sisteme de amestecare, cântărire și proporționare controlate de computer, sisteme de teste de absorbție și sisteme de înregistrare automată.

Prefabricatele BOMA cuprind o gamă dimensională largă de tubulaturi și timpane produse din beton vibropresat. Gama de tuburi are diametre cuprinse între 300 și 800 mm.

tuburi cu mufa din beton armat
elemente pentru camine 800 mm

Producem o varietate de elemente pentru cămine. Acestea au diferite dimensiuni, pentru a putea fi utilizate în diverse proiecte de gestionare a apelor.

Elementele pentru cămine sunt capabile să reziste la infiltrații și atacuri din medii corozive. Sunt disponibile într-o gamă largă de diametre și adâncimi standard.

elemente pentru camine 1000 mm
prefabricate infrastructura rutiera

Utilizarea prefabricatelor BOMA oferă un timp de execuție mai scurt, posibilitatea de a lucra în perioade ale anului cu temperaturi sub pragul de îngheț și totodată reducerea costurilor în comparație cu soluțiile de turnare monolit în șantier.