Boma.ro | ELEMENTE PENTRU CĂMINE 800 MM

ELEMENTE PENTRU CĂMINE – 800 MM

Căminele de vizitare, de racord sau de inspecție sunt proiectate pentru a facilita accesul la rețelele de canalizare prin care sunt transportate apele uzate, meteorice și cele de șiroire prin curgere la nivel sau sub presiune scăzută.

elemente pentru camine

Elementele de bază sunt folosite atât pentru a racorda tuburile prefabricate la rețele, pentru schimbarea direcției și/sau nivelului, precum și pentru a permite accesul pentru reparații și întreținere.

Elementele de bază cu jgheab ajută la preluarea apelor pluviale și la direcționarea lor spre ieșirea din interiorul căminelor.

elemente de baza cu jgheab
inele pentru camine

Varietatea de înălțimi a inelelor pentru cămine vă oferă posibilitatea de a dimensiona cu ușurință înălțimea căminelor, conform caietelor de sarcini sau a cotelor de sistematizare din șantier.

Pe partea superioară a căminului se poate monta un cap tronconic. Acesta ajută la reducerea dimensiunii accesului. Peste acesta se poate monta un inel de aducere la cotă (supraînălțare).

cap tronconic
inele de aducere la cota suprainaltare

Prin folosirea inelelor de aducere la cotă se pot realiza lucrări cu cotă impusă. Pentru atingerea cotei se pot folosi mai multe bucăți, până când se îndeplinesc criteriile specificate de constructor.