Boma.ro | Despre Noi

O companie tânără, cu o viziune clară.

Ne distingem prin adaptabilitate rapidă, capacitate de reacție, respectarea acordurilor și asigurarea celui mai înalt nivel de servicii.

Dezvoltarea noastră va fi ghidată de o viziune clară, îndreptată către o planificare atentă a etapelor viitoare și pași bine gândiți către noi oportunități.

TEHNOLOGIE DE TOP

FLEXIBILITATE

RAPIDITATE ÎN LIVRARE

Avantajele Colaborarii Cu BOMA PREFABRICATE

BOMA Prefabricate îşi doreşte să fie un partener de încredere în domeniul producției de materiale de construcție, precum și în activități de producție și servicii.

Avem ca obiectiv asigurarea celui mai înalt nivel de servicii, iar în ceea ce privește procesul tehnologic, îndeplinim toate criteriile cerute pentru control și certificare, precum și monitorizarea tuturor etapelor de producție.

Investim constant în modernizări tehnologice pentru realizarea produselor noastre.

Activitatea de bază este producția de elemente pentru sisteme moderne de canalizare din beton armat. Pentru sporirea complexităţii activităţii, sortimentul nostru este completat de produse pentru o amenajare externă mai largă a drumurilor, curților și a mediului exterior.

sustenabilitate BOMA Prefabricate

Prefabricatele din beton depășesc alte tipuri de soluții într-o serie de categorii, cum ar fi impactul asupra mediului. Emisiile de CO2 provenite din producția de beton și ciment sunt relativ mici în comparație cu alte materiale de construcție.

Aproximativ 95% din ingredientele utilizate la producerea tuburilor din beton sunt realizate local, astfel încât se poate obține un impact pozitiv considerabil asupra amprentei de carbon și a consumului de combustibil asociat cu transportul acestor materiale.

DESCOPERĂ PRODUSELE
durabilitate BOMA Prefabricate

Betonul este mult mai rezistent decât orice alt tip de material. Prin urmare, poate transporta mai multă încărcare la un moment dat și câștigă putere în timp. Nu poate fi slăbit de căldură, umiditate, mucegai sau dăunători și nici nu va rugini.

Tuburile din beton au capacitatea de a rezista atacurilor chimice și impacturilor masive, precum jetul puternic, astfel încât blocajele pot fi rezolvate ușor.

DESCOPERĂ PRODUSELE
rezistenta BOMA Prefabricate

Rezistența superioară a țevilor de beton permite utilizarea agregatului reciclat ca material de bază, reducând astfel costurile și impactul asupra mediului în timpul instalării.

Deoarece o adâncime completă de material granulat poate fi de fapt mai scumpă decât tuburile, se pot realiza economii atunci când se utilizează prefabricate din beton.

DESCOPERĂ PRODUSELE
eficienta BOMA Prefabricate

Rigiditatea și masa prefabricatelor din beton (atât în interiorul tuburilor, cât și la îmbinările acestora) le permit să-și păstreze forma pe durată lungă, păstrând integritatea structurală și eficiența hidraulică, reducând la minimum rezistența la curgerea apei care apare adesea atunci când forma sau integritatea unei conducte flexibile este compromisă prin deformare.

DESCOPERĂ PRODUSELE

CERTIFICĂRI

ISO BOMA 14001:2015
ISO BOMA 9001:2015