Boma.ro | PREFABRICATE INFRASTRUCTURA RUTIERA

PREFABRICATE INFRASTRUCTURĂ RUTIERĂ

BOMA Prefabricate oferă o gamă complexă de elemente prefabricate din beton pentru infrastructură rutieră: de la rigole carosabile, rigole de acostament, la capace carosabile și necarosabile.

Rigolele sunt elemente folosite în amenajările exterioare, având sarcina de a prelua apa în exces și de a o dirija spre locurile de evacuare. Acestea pot avea forme și dimensiuni multiple, fiind concepute pentru a se potrivi pe terenuri diverse pentru a prelua în mod eficient apa pluvială.

rigole carosabile. capace rigole. rigole de acostament
capac necarosabil rectangular

Capacele necarosabile rectangulare sunt ideale pentru accesul la sisteme de canalizare, conducte subterane, rețele de scurgere.

Proiectate și testate pentru a face față rigorilor utilizării carosabile, capacele noastre rectangulare sunt produse într-o varietate de dimensiuni.

capac carosabil rectangular
gratar carosabil

Grătare carosabile cu rame rectangulare din fontă și beton armat.

Rezervoarele de apă pot fi folosite și ca tuburi pentru fântână și sunt alegerea perfectă pentru lucrări de infrastructură.

rezervor apa. tub fantana
capac carosabil circular

Capacele carosabile circulare sunt capace încadrate care sunt puse elementele de bază pentru a se asigura accesul și pentru prevenirea accidentelor.